Croes Management Advies

CMA stelt zich sinds 2001 ten doel om u als opdrachtgever in de breedte te faciliteren bij de optimalisering van een bestaande- of de ontwikkeling van een nieuwe duurzame bedrijfsstrategie. De doelstelling in dit ontwikkelproces is altijd gericht op het vinden van aanknopingspunten voor innovatie, teneinde te komen tot een structurele verbetering van de inrichting van uw organisatie, uw waardepropositie of positie in de markt.

Over CMA

  • In de afgelopen jaren heeft CMA met haar dienstverlening veel uiteenlopende projecten begeleid voor opdrachtgevers in verschillende sectoren. Dankzij een multi-sectorale en veelzijdige scope, hebben onze opdrachtgevers kunnen profiteren van grensoverschrijdende inzichten en, de hieruit vaak voor de sector verrassend creatieve en innovatieve, oplossingen. CMA maakt u graag deelgenoot van inspirerende cases uit eigen praktijk. Uiteraard is hierbij de vertrouwelijkheid van de opdrachtgevers gewaarborgd. lees meer >>

Onze dienstenCMA biedt organisaties inspiratie & support bij het ontwikkelen & implementeren van transitieprocessen

"Groei is een belangrijke randvoorwaarde voor de continuïteit van elke organisatie. De wijze waarop deze groei vorm krijgt zal de komende jaren ingrijpend veranderen. Het uitgangspunt is duurzame groei. Hiermee wordt onnodige verspilling van resources voorkomen. Op deze wijze bouwt een organisatie in co-creatie met stakeholders aan innovatieve oplossingen en duurzame synergie. Deze transitie vereist creativiteit in research & development, de ontwikkeling van strategie en draagvlak bij de medewerkers."